FI*Villan
siperiankissat siberian cats
Nelly

Siperiankissojemme kanssa asustaa myös briardinarttu Nelly. Nelly pitää palloleikeistä, kotipihalla juostaan pallon perässä päivittäin. Lenkkimaastona toimii Luolavuoren iso ulkoilualue, jossa vanhan kaatopaikan päälle noustessa, katselemme Turun yli :)

Nellyn sukutaulu

Nellyn kuvaboxi


Muutama sana rodusta. Briardi on näyttävä ja vahva koira. Alkuperältään ranskalainen rotu on voimakas, notkea ja hyvin sopusuhtainen koira. Briardin liikkeet ovat eloisat ja vilkkaat. Harva pystyy vastustamaan Nellyn älykästä ja lempeää katsetta, leikkisää luonnetta ja luottamusta herättävää, nallemaista olemusta - hänhän on täydellinen briardi!

Briardi viihtyy perheen askareissa ja on kaikessa mukana - ei ole mikään sattuma, että kissamme ja koiramme ovat roduiltaan ihmisläheisiä . . . toisaalta oma-aloitteisia ja askareisiin tarttuvia . . . . toisaalta laumaan voimakkaasti kiintyviä jäseniä, jotka eivät viihdy yksin.

Nelly tulee hyvin toimeen kissojen kanssa ja erityisesti pentuja Nelly haluaa suojella, välillä vähän liikaakin. Kissan pennut tottuvat nopeasti tähän heidän silmistään katsottuna varamasti aika jättikokoiseen koiraan ja liikkuvat Nellyn ympärillä yhtä reteesti kuin muiden pentujenkin.


 

  

FI*VillanNaaraat/FemalesUrokset/MalesPennut/KittensNellyMuistoissa