FI*Villan
siperiankissat siberian cats
Villan kissala
Yhteystiedot
Pentua hankkimassa?
Linkkejä
In English
Pentua hankkimassa?

Jos olet etsimässä siperiankissan pentua - olet oikeilla sivuilla! Kissa on pitkäikäinen lemmikki - kissa voi elää 20 vuotta, jotenka mietithän tarkkaan onko kissa juuri sinulle oikea lemmikki?

Varattavissa olevat pennut löydät pennut sivulta!

Lue tämä kuitenkin ensin!

FI*Villan siperiankissan pennut luovutetaan vain sisäkissoiksi - perheenjäseniksi, ulkoilutettavaksi valjaissa tai tarhassa. Siperiankissa on myös aktiivinen kissa ja vaatii omistajaltaan päivittäistä yhdessäoloa ja hoitoa. 

Sitovan pennun varauksen voi tehdä vasta pentuun tutustumisen jälkeen. Tavoitteena on löytää aina pennulle paras mahdollinen koti. Toivomme myös jatkossa saavamme kasvateiltamme kuulumisia ja kuvia. 

FI*Villan siperiankissat ovat 12 viikon iästä alkaen valmiit muuttamaan omaan kotiin. Pennuilla on luovutushetkellä Suomen Kissaliiton rekisterikirja, 2 rokotusta merkittynä rekisterikirjaan, kirjallinen eläinlääkärin todistus terveydestä ja mikrosiru. Lisäksi Kissaliiton Kissanomistajan opas, kopiot vanhempien testituloksista, pentupakkaus (sis. mm ruokaa ja leluja), kirjalliset ja suulliset hoito-ohjeet ja kuljetus uuteen kotiin.

Jos olet kiinnostunut näyttelytoiminnasta, autamme sinua kaikissa näyttelyihin liittyvissä kysymyksissä. Villan kasvattajan tuen saat kissallesi eliniäksi!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää siperiankissasta ja tulevista pennuistamme

Voit tutustua Villan siperiankissat pentueisiin pennut sivulta. Samalta sivulta näet pentusuunnitelmat.

FI*VillanNaaraat/FemalesUrokset/MalesPennut/KittensMuistoissa